Uslovi korištenja

PREGLED

Ovom web stranicom upravlja kompanija 3AN Pharma. Na cijeloj web stranici izrazi „mi“, „mi“ i „naši“ odnose se na 3AN Pharma. 3AN Pharma nudi sve informacije, alate i usluge dostupne na ovoj web stranici vama, korisniku, pod uvjetom da prihvatate sve ovdje navedene uvjete, pravila i obavijesti.

Posjećivanjem naše stranice i / ili kupnjom nečega od nas, vi se uključujete u našu „Uslugu“ i slažete se da će biti vezani sljedećim uvjetima i odredbama („Uvjeti pružanja usluge“, „Uvjeti“), uključujući te dodatne uvjete i odredbe i pravila koji se ovdje navode i / ili su dostupni navedenim linkovima. Ovi uvjeti pružanja usluge primjenjuju se na sve korisnike web stranice, uključujući bez ograničenja korisnike koji su preglednici, dobavljači, kupci, trgovci i / ili koji doprinose sadržaju.

Pažljivo pročitajte ove Uvjete pružanja usluge prije nego što pristupite ili koristite našu web stranicu. Pristupom ili korištenjem bilo kojeg dijela web stranice, pristajete biti obvezani ovim Uvjetima pružanja usluge. Ako se ne slažete sa svim uvjetima ovog sporazuma, možda nećete moći pristupiti dijelovima ili cijeloj web stranici ili koristiti bilo koje usluge. Ako se ovi Uvjeti pružanja usluge smatraju ponudom, prihvaćanje je izričito ograničeno na ove Uvjete pružanja usluge.

Sve nove funkcije ili alati koji su dodani u trenutnu web stranicu također će biti podložni Uvjetima usluge. Na ovoj stranici možete u bilo kojem trenutku pregledati najnoviju verziju Uvjeta pružanja usluge. Zadržavamo pravo ažuriranja, izmjene ili zamjene bilo kojeg dijela ovih Uvjeta pružanja usluge objavljivanjem ažuriranja i / ili izmjena na našoj web stranici. Vaša je odgovornost periodično provjeravati promjene na ovoj stranici. Vaša stalna upotreba ili pristup web stranici nakon objavljivanja bilo kakvih promjena predstavlja prihvaćanje tih promjena.

1 – USLOVI ONLINE TRGOVINE

Prihvatajući ove Uvjete pružanja usluge, izjavljujete da ste punoljetni u svojoj državi ili prebivalištu.

Na dozvolite bilo kojem maloljetnom članu obitelji da koristi ovu stranicu.

Ne možete koristiti naše proizvode u bilo kakve ilegalne ili neovlaštene svrhe, niti možete, prilikom upotrebe Usluge, kršiti bilo koje zakone (uključujući, ali ne ograničavajući se na zakone o autorskim pravima).

Kršenje bilo kojeg od Uvjeta rezultirat će momentalnim ukidanjem Vaših Usluga.

2 – OPŠTI USLOVI

Zadržavamo pravo odbiti usluge bilo kome iz bilo kojeg razloga u bilo koje vrijeme.

Shvaćate da se vaš sadržaj (ne uključujući podatke o kreditnoj kartici) može prenijeti nekodirano i uključivati (a) prenošenje preko različitih mreža; i (b) promjene u skladu s tehničkim zahtjevima priključnih mreža ili uređaja. Podaci o kreditnoj kartici uvijek se šifriraju tijekom prijenosa preko mreže.

Slažete se da nećete reproducirati, umnožavati, kopirati, prodavati, preprodavati ili iskorištavati bilo koji dio Usluge, korištenje Usluge ili pristup Usluzi ili bilo koji kontakt na web stranici putem kojeg se usluga pruža, bez izričitog pismenog odobrenja od nas .

Naslovi koji se koriste u ovom sporazumu uključuju se samo radi praktičnosti i neće ograničiti ili na drugi način utjecati na ove Uvjete.

3 – TAČNOST I POTPUNOST INFORMACIJA

Ne odgovaramo ako informacije dostupne na ovoj web stranici nisu tačne, potpune ili aktualne. Materijal na ovoj web stranici dostupan je samo za opće informacije i na njega se ne smije oslanjati ili koristiti kao jedini temelj za donošenje odluka bez savjetovanja s primarnim, tačnijim, potpunijim ili pravovremenijim izvorima informacija. Svako pouzdanje u materijale na ovoj web stranici na vlastiti je rizik.

Ova web stranica može sadržavati određene historijske podatke. Historijske informacije, nužno, nisu trenutne i daju se samo u vaše svrhe. Pridržavamo pravo da u bilo kojem trenutku izmijenimo sadržaj ove stranice, ali nemamo obavezu ažurirati nikakve podatke na našoj web stranici. Slažete se da je vaša odgovornost da pratite promjene na ovoj web stranici.

4 – IZMJENE USLUGE I CIJENE

Cijene naših proizvoda mogu se promijeniti bez prethodne najave.

Pridržavamo pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili prekinuti Uslugu (ili bilo koji njegov dio ili sadržaj) bez najave.

Nećemo biti odgovorni ni vama ni bilo kojoj trećoj strani za bilo kakve izmjene, promjene cijena, obustavu ili prekid Usluge.

5 – PROIZVODI ILI USLUGE

Određeni proizvodi ili usluge mogu biti dostupni isključivo putem interneta. Ti proizvodi ili usluge mogu imati ograničenu količinu i podliježu vraćanju ili zamjeni samo u skladu s našom Politikom povrata.

Potrudili smo se što je moguće tačnije prikazati boje i slike naših proizvoda koji se pojavljuju u web trgovini. Ne možemo garantovati da će prikaz bilo koje boje na vašem monitoru računara biti tačan.

Pridržavamo pravo, ali nismo obavezni, ograničiti prodaju naših proizvoda ili usluga bilo kojoj osobi, geografskoj regiji ili jurisdikciji. To pravo možemo ostvariti od slučaja do slučaja. Pridržavamo pravo ograničiti količine bilo kojeg proizvoda ili usluge koji nudimo. Svi opisi proizvoda ili cijena proizvoda podložni su promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne najave, prema vlastitom nahođenju. Pridržavamo pravo na prekid isporuke bilo kojeg proizvoda u bilo kojem trenutku. Svaka ponuda za bilo koji proizvod ili uslugu napravljenu na ovoj web stranici je nevaljana ako je zabranjena.

Ne garantujemo da će kvaliteta bilo kojeg proizvoda, usluga, informacija ili drugog materijala koji ste kupili ili nabavili ispuniti vaša očekivanja ili da će bilo kakve pogreške u Usluzi biti ispravljene.

6 – TAČNOST INFORMACIJA O KORISNIČKOM RAČUNU I NAPLATI

Zadržavamo pravo da odbijemo bilo koju narudžbu koju napravite kod nas. Mi možemo, prema vlastitom nahođenju, ograničiti ili otkazati količine kupljene po osobi, po domaćinstvu ili po narudžbi. Ova ograničenja mogu uključivati ​​narudžbe zadate ili pod istim korisničkim računom, istom kreditnom karticom i / ili narudžbe koje koriste istu adresu za naplatu i / ili dostavu. U slučaju da izvršimo promjenu ili otkažemo narudžbu, možemo vas pokušati obavijestiti kontaktiranjem e-pošte i / ili adrese za naplatu / telefonskog broja navedenog u trenutku kada je narudžba napravljena. Zadržavamo pravo ograničiti ili zabraniti narudžbe za koje, po našoj isključivoj prosudbi, izgleda da ih postavljaju trgovci, preprodavači ili distributeri.

Slažete se da ćete pružiti trenutne, potpune i tačne informacije o kupovini i računu za sve kupovine obavljene u našoj trgovini. Slažete se da ćete odmah ažurirati svoj račun i druge podatke, uključujući vašu adresu e-pošte i brojeve kreditnih kartica i datume isteka, kako bismo mogli dovršiti vaše transakcije i kontaktirati vas prema potrebi.

Za više detalja, pogledajte našu Politiku povrata.

7 – DODATNI ALATI

Možemo vam pružiti pristup alatima treće strane, nad kojima ne nadgledamo niti imamo nikakvu kontrolu i unos.

Prihvaćate i saglasni ste da pružamo pristup takvim alatima “onakav kakav je” i “kako je dostupan” bez ikakve garancije, zastupanja ili uvjeta bilo koje vrste i bez bilo kakvog odobrenja. Nećemo imati nikakvu odgovornost koja proizlazi iz ili se odnosi na vašu upotrebu neobaveznih alata treće strane.

Svako korištenje opcijskih alata koji se nude putem web stranice u potpunosti je na vlastiti rizik, zbog čega bi trebali biti upoznati s uvjetima pod kojima se koriste alati relevantnih dobavljača.

U budućnosti možemo također ponuditi nove usluge i / ili mogućnosti putem web stranice (uključujući izdanje novih alata i resursa). Takve nove značajke i / ili usluge također su podložne ovim Uvjetima pružanja usluge.

8 – VEZE/LINKOVI PREMA TREĆIM STRANAMA

Određeni sadržaj, proizvodi i usluge dostupne putem naše Usluge mogu uključivati materijale trećih strana.

Veze treće strane na ovoj web stranici mogu vas preusmjeriti na web stranice trećih strana koje nisu povezane s nama. Nismo odgovorni za ispitivanje ili procjenu sadržaja ili tačnosti i ne garantujemo i nećemo imati nikakvu odgovornost ni za bilo koji materijal ili web stranicu trećih strana, niti za bilo koji drugi materijal, proizvod ili uslugu trećih strana.

Ne odgovaramo za bilo kakvu štetu ili štetu koja se odnosi na kupovinu ili upotrebu robe, usluga, resursa, sadržaja ili bilo koje druge transakcije izvršene u vezi s bilo kojim web-lokacijama trećih strana. Pažljivo pregledajte politike i postupke treće strane i uvjerite se da ih razumijete prije nego što se uključite u bilo koju transakciju. Žalbe, tvrdnje, zabrinutosti ili pitanja koja se odnose na proizvode treće strane trebaju biti usmjerena prema trećoj strani.

9 – KOMENTARI KORISNIKA, POVRATNE INFORMACIJE I DRUGA OBAVJEŠTENJA

Ako na naš zahtjev pošaljete određene konkretne prijave ili bez zahtjeva od nas,  pošaljete kreativne ideje, prijedloge, planove ili druge materijale, bilo da su online, e-poštom, poštanskom poštom ili na neki drugi način (kolektivno, ‘komentari’), slažete se da u bilo kojem trenutku, bez ograničenja, možemo uređivati, kopirati, objavljivati, distribuirati, prevoditi i na bilo koji način koristiti bilo koji komentar koji nam pošaljete. Nismo i nemamo nikakvu obavezu (1) čuvati komentare u povjerenju; (2) izvršiti plaćanje naknade za bilo koji komentar; ili (3) odgovoriti na bilo kakve komentare.

Mi možemo, ali nemamo obavezu, nadzirati, uređivati ​​ili uklanjati sadržaje za koje sami utvrdimo da su nezakoniti, uvredljivi, prijeteći, klevetnički, pornografski ili na drugi način krše intelektualno vlasništvo bilo koje strane ili ove Uvjete pružanja usluge .

Slažete se da vaši komentari neće kršiti bilo koje pravo bilo koje treće strane, uključujući autorska prava, zaštitni znak, privatnost, ličnost ili drugo lično ili vlasničko pravo. Nadalje se slažete da vaši komentari neće sadržavati klevetničke ili na drugi način nezakonite, nasilne, niti sadržavati bilo kakav kompjuterski virus ili drugi zlonamjerni softver koji bi na bilo koji način mogao utjecati na rad Usluge ili bilo koje povezane web stranice. Ne smijete koristiti lažnu adresu e-pošte, pretvarati se da ste netko drugi ili na drugi način zavesti nas ili treće strane u vezi s porijeklom bilo kakvih komentara. Vi ste jedini odgovorni za sve komentare koje date i njihovu tačnost. Ne preuzimamo za komentare koje ste postavili vi ili bilo koja treća strana.

10 – LIČNE INFORMACIJE

Vaše dostavljanje ličnih podataka putem naše web stranice uređeno je našom Politikom privatnosti. Za više informacija pročitajte našu Politiku privatnosti.

11 – GREŠKE I NETAČNI PODACI

Povremeno se na našoj web stranici mogu naći informacije koje sadrže tipografske greške, netačnosti ili propuste koji se mogu odnositi na opise proizvoda, cijene, promocije, ponude, troškove isporuke proizvoda, vrijeme tranzita i dostupnost. Pridržavamo pravo ispravljanja bilo kakvih grešaka, netačnosti ili propusta te na izmjenu ili ažuriranje podataka ili otkazivanje narudžbi ako su bilo koji podaci u Usluzi ili na bilo kojoj povezanoj web lokaciji netačni u bilo koje vrijeme bez prethodne najave (uključujući i nakon što ste predali svoju narudžbu).

Ne preuzimamo nikakvu obavezu ažurirati, dopunjavati ili razjašnjavati informacije na web stranici ili na bilo kojoj povezanoj web lokaciji, uključujući, bez ograničenja, informacije o cijenama, osim kako to zahtijeva zakon. Ne treba uzimati nijedan određeni datum ažuriranja ili osvježavanja primijenjen u Usluzi ili na bilo kojoj povezanoj web lokaciji kako bi se pokazalo da su sve informacije u Usluzi ili na bilo kojoj povezanoj web lokaciji izmijenjene ili ažurirane.

12 – ZABRANA KORIŠTENJA

Pored ostalih zabrana utvrđenih Uvjetima pružanja usluge, zabranjeno vam je korištenje web stranice ili njenog sadržaja: (a) u bilo koje nezakonite svrhe; (b) tražiti druge da vrše ili učestvuju u bilo kakvim nezakonitim radnjama; (c) kršiti bilo koje međunarodne, savezne, pokrajinske ili državne propise, pravila, zakone ili lokalne uredbe; (d) kršiti ili kršiti naša prava intelektualne svojine ili prava intelektualne svojine drugih; (e) uznemiravati, zlostavljati, vrijeđati, nauditi, klevetati, omalovažavanje, zastrašivanje ili diskriminaciji na osnovu pola, seksualne orijentacije, religije, etničke pripadnosti, rase, starosti, nacionalnog porekla ili invalidnosti; (f) podnošenje lažnih ili pogrešnih podataka; (g) za prijenos ili prijenos virusa ili bilo koje druge vrste zloćudnog koda koji će se ili se može koristiti na bilo koji način koji će utjecati na funkcionalnost ili rad Usluge ili bilo koje povezane web stranice, drugih web stranica ili Interneta; (h) da prikuplja ili prati lične podatke drugih; (i) za bilo kakvu nepristojnu ili nemoralnu svrhu; ili (j) ometanje ili zaobilaženje sigurnosnih karakteristika Usluge ili bilo koje s tim povezane web stranice, drugih web stranica ili Interneta. Pridržavamo pravo ukinuti vašu upotrebu Usluge ili bilo koje povezane web stranice zbog kršenja bilo koje od zabranjenih upotreba.

13 – ODRICANJE I OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Ne garantujemo da će vaša upotreba naše Usluge biti bez prekida, pravovremena, sigurna ili bez grešaka.

Ne garantujemo da će rezultati koji se mogu dobiti korištenjem Usluge biti tačni ili pouzdani.

Slažete se da možemo povremeno ukloniti uslugu na neodređeno vrijeme ili otkazati uslugu u bilo koje vrijeme, bez da vas obavijestimo.

Izričito se slažete da je vaša upotreba ili nemogućnost korištenja usluge na vaš rizik. Usluga i svi proizvodi i usluge koji vam se isporučuju putem Usluge (osim kako je to izričito navedeno) pružaju se “onakvi kakvi jesu” i “kako su dostupni” za vašu upotrebu, bez ikakve garancije ili uvjeta bilo koje vrste, bilo izričite ili podrazumijevano, uključujući sve podrazumijevane garancije na prodajni kvalitet, podobnost za određenu svrhu, trajnost, titulu i ne kršenje zakona.

Ni u kojem slučaju 3AN Pharma, naši direktori, službenici, zaposleni, podružnice, agenti, izvođači, stažisti, dobavljači, davatelji usluga ili davaoci licence neće biti odgovorni za bilo kakvu ozljedu, gubitak, zahtjev ili bilo kakvu izravnu, indirektnu, slučajnu, kaznenu, posebnu ili posljedične štete bilo koje vrste, uključujući, bez ograničenja izgubljeni profit, izgubljeni prihod, izgubljenu štednju, gubitak podataka, troškove zamjene ili bilo kakvu sličnu štetu, bez obzira na to u ugovoru, odštetu (uključujući nepažnju), strogu odgovornost ili na neki drugi način, nastale od vaše upotrebe bilo koje usluge ili bilo kojeg proizvoda nabavljenog upotrebom usluge, ili bilo kojeg drugog zahtjeva koji je na bilo koji način povezan s vašom upotrebom usluge ili bilo kojeg proizvoda, uključujući, ali ne ograničavajući se na, bilo kakve pogreške ili propuste u bilo kojem sadržaju, ili bilo koji gubitak ili oštećenje bilo koje vrste nastalo kao rezultat upotrebe usluge ili bilo kojeg sadržaja (ili proizvoda) koji je objavljen, prenošen ili na drugi način dostupan putem usluge, čak i ako ih se obavijesti o njihovoj mogućnosti. Budući da neke države ili jurisdikcije ne dozvoljavaju isključenje ili ograničenje odgovornosti za posljedičnu ili slučajnu štetu, u takvim državama ili jurisdikcijama naša će odgovornost biti ograničena na maksimalno dopuštenu zakonom.

14 – NEZAKONIT ILI NEPROVODIV USLOV UPOTREBE

U slučaju da je bilo koja odredba ovih Uvjeta pružanja usluge nezakonita, nevaljana ili neprovodiva, takva odredba će se ipak primijeniti u najvećoj mjeri dozvoljenoj važećim zakonom, a smatra se da se neizvršni dio izdvoji iz ovih Uvjeta Usluga, takvo utvrđivanje ne utiče na valjanost i izvršljivost bilo kojih preostalih odredaba.

15 – PRESTANAK VAŽENJA USLOVA UPOTREBE

Ovi Uslovi pružanja usluge na snazi su osim ako ih i vi ne otkažete. Možete u bilo kojem trenutku otkazati ove Uvjete pružanja usluge tako što ćete nas obavijestiti da više ne želite koristiti naše Usluge ili kada prestanete koristiti našu web stranicu.

Ako po našoj isključivoj prosudbi ne budete poštivali ili sumnjamo da niste ispunili bilo koji uvjet ili odredbu ovih Uvjeta pružanja usluge, mi također možemo raskinuti ovaj ugovor u bilo koje vrijeme bez prethodne najave i ostat ćete odgovorni za sve dospjele iznose do i uključujući datum raskida; i / ili u skladu s tim može vam uskratiti pristup našim Uslugama (ili bilo kojem njihovom dijelu).

16 – ODRICANJE OD PRAVA ILI ODREDBI UGOVORA

Nemogućnost da izvršavamo ili provodimo bilo koje pravo ili odredbu ovih Uvjeta pružanja usluge neće predstavljati odricanje od takvog prava ili odredbe.

Ovi Uslovi pružanja usluge i bilo koja pravila ili pravila rada koja smo objavili na ovoj web stranici ili u vezi sa Uslugom čine cijeli ugovor i razumjevanje između vas i nas i upravljaju vašim korišćenjem Usluge, zamjenjujući sve prethodne ili istodobne sporazume, komunikacije i prijedloge, bilo usmeno ili pisano, između vas i nas (uključujući, ali ne ograničavajući se na bilo koje prethodne verzije Uvjeta pružanja usluge).

Bilo kakve nejasnoće u tumačenju ovih Uvjeta pružanja usluge ne smiju se tumačiti protiv stranke koja ga sastavlja.

17 – PROMJENE USLOVA UPOTREBE

Na ovoj stranici možete u bilo kojem trenutku pregledati najnoviju verziju Uvjeta pružanja usluge.

Pridržavamo pravo, prema vlastitom nahođenju, da ažuriramo, izmijenimo ili zamijenimo bilo koji deo ovih Uvjeta pružanja usluge objavljivanjem ažuriranja i promjena na našoj web stranici. Vaša je odgovornost periodično provjeravati našu web stranicu radi promjena. Vaša stalna upotreba ili pristup našoj web stranici ili Usluzi nakon objavljivanja bilo kakvih promjena ovih Uvjeta pružanja usluge predstavlja prihvaćanje tih promjena.

18 – KONTAKT INFORMACIJE

Pitanja o Uvjetima pružanja usluge trebate nam poslati na email prodaja@vitabiome.ba